ylapalkki logo

 

 

ALKAVAT KOULUTUKSET

TYÖVOIMAPOLIITTINEN KOULUTUS

- VANKKAA OSAAMISTA -

Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on maksutonta ja opiskeluajalta maksetaan opiskelijoille koulutuspäivärahaa.

TAO järjestää työvoimakoulutusta yhdessä Turun Työ- ja elinkeinotoimiston kanssa. Koulutuksiin hakeudutaan Työ- ja elinkeinotoimiston kautta p. 010 6043 044 / lisätietoja TAO p. 041 5498035.

Aikuiskoulutuksen työvoimapoliittiset kurssit:

Tarkemmat tiedot löydät Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilta:

http://www.mol.fi/koulutushaku/kurssitiedotus/haku/

ja laittamalla paikkakunnaksi Turku sekä sanahakuun TAO.

 

OMAEHTOINEN LISÄKOULUTUS

- ELINIKÄISTÄ OPPIMISTA -

Aikuisten omaehtoisessa lisäkoulutuksessa on koulutuksia sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Koulutus on maksullista, opiskelumaksujen määrä on yleensä 50 - 200 €/kurssi.

Omaehtoisessa lisäkoulutuksessa on mahdollista opiskella myös työttömyysetuudella. Kysy lisää lähimmästä työ- ja elinkeinotoimistosta.

Sähköinen hakemuslomake. Mikäli lomake ei aukene tai sinulla on vaikeuksia täyttää lomaketta, ota yhteyttä: sanna-mari.niinivuo(at)taos.fi tai p.041 5498035

 

MUU KOULUTUSMYYNTI

TAO:n aikuiskoulutus järjestää koulutusta ja tutkintoja myös yrityksille ja toisille oppilaitoksille. Kurssit voidaan räätälöidä myös määrätyn yrityksen tarpeiden mukaisesti, jolloin yrityksen edustaja on mukana kurssisuunnittelussa. Ota yhteyttä ja pyydä koulutustarjous.

Ruotsissa hyväksytty diplomi korroosionestomaalaustöihin

TAO on ainoa oppilaitos Suomessa jolla on oikeus järjestää Ruotsissa hyväksytty korroosionestomaalarin diplomi. Tämä diplomi tarvitaan mikäli maalari haluaa työskennellä Ruotsissa korroosionestomaalaustöissä. Jotta yritys voisi saavuttaa diplomin, se on oltava tunnettu korroosionestomaalaustöistä jo Suomessa. Lisätietoja saa TAO:n aikuiskoulutustoimistosta ja Ruotsin maalarimestarien sivuilta:

rostskyddsmalning.se

Koulutus sisältää työharjoituksia 17 tuntia, teoriaa 24 tuntia sekä työ- ja teoriakokeen jonka kesto on 14 tuntia.

 

PIKALINKIT

taostatöihin
skilssnollis

westiev

laadut vihrealippu facebook
Instagram
flag