ylapalkki logo

 

 

PERUS-, AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

TAO:ssa on mahdollista suorittaa seuraavia tutkintoja:

Sähköinen hakemuslomake tai tästä saat tulostettavan hakemuslomakkeen (pdf). Mikäli lomake ei aukene, ota yhteyttä: sanna-mari.niinivuo(at)taos.fi tai p.041 5498035

Useimpiin edellä mainituista tutkinnoista järjestetään myös tutkintovalmennusta.

AMMATILLINEN MONIMUOTOKOULUTUS

Järjestämme tutkintokoulutusta alalla työskenteleville ammattilaisille joilla ei vielä ole ammatti- tai erikoisammattitutkintoa. Jos olet käynyt alan ammattikoulun tai muutoin työskennellyt alalla, on hyvä hankkia tutkintotodistus osaamisestaan. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suoritus vaatii aina aikaisempaa työkokemusta jotta tutkinnon voi suorittaa ammattitaitoisesti.

Yksinkertaisimmillaan koulutus on jo olemassa olevan osaamisen näyttämistä omalla työpaikalla. Tarvittaessa voit osallistua vapaaehtoisiin viikonloppukursseihin tai saada opiskelupaketteja ja omatoimisia tehtäviä jonkun osa-alueen osaamisen parantamiseksi.

Ota yhteyttä täyttämällä hakemuslomake. Tämän perusteella alan opettaja kutsuu sinut haastatteluun ja selvittää kanssasi lähtötasotilanteen, suoritettavan tutkinnon tai sen osan, koulutustarpeet ja -toiveet, tutkinnon suorittamisen aikataulun ym. Preppauskoulutusta voimme antaa työajan ulkopuolella, joten koulutus onnistuu sekä työssäkäyville että työttömille alan osaajille.

Koulutus ei sovellu vasta-alkajille. Katso muut koulutustarjontamme etusivulta.

Koulutuksen hinta 150€/tutkinto.

Tutkinnon perusteet löytyvät Opetushallituksen sivuilta:

http://www.oph.fi/koulutuksen_jarjestaminen/opetussuunnitelmien_ja_tutkintojen_perusteet/nayttotutkintojen_perusteet

 

PIKALINKIT

taostatöihin
skilssnollis

westiev

laadut vihrealippu facebook
Instagram
flag